Algemene voorwaarden

1. Inhoud

Een inhoudsbepaling is niet alleen van toepassing op blogwebsites, maar op elke website die beschrijvingen, tips en/of recensies aanbiedt. Om de aansprakelijkheid te beperken voor mogelijk verouderde of onjuiste informatie, is het raadzaam een bepaling op te nemen die de auteur vrijwaart van alles wat in de inhoud wordt geschreven.

Inhoud: De meningen, adviezen, aanbevelingen, recensies, beschrijvingen en andere schrijfsels op deze website (de “Inhoud”) zijn uitsluitend van onze eigen mening. Daarom mag de Inhoud op geen enkele manier tegen ons worden gebruikt of verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade of letsel. Als u van mening bent dat een deel van de Inhoud onjuist is en moet worden gecorrigeerd, schrijf dan naar de auteur via de beschikbare contactmethoden op de website.

2. Advertisements

Advertenties zijn commerciële links die worden geserveerd door advertentienetwerken, zoals Google AdSense, die links naar producten en diensten tonen die het best aansluiten bij de interesses van de gebruiker op basis van hun browsegeschiedenis. Als een website advertenties heeft, moet worden vermeld wat het doel van de website is en het voordeel van een dergelijk gebruik.

Advertenties: In het geval dat we websites of diensten aanbevelen, tonen, aanbevelen of linken in ruil voor een vergoeding (“advertenties”), moet worden erkend dat dergelijke websites en diensten vaak niet aan ons bekend zijn en worden geleverd via advertentienetwerken op basis van gebruikersgegevens. We bezitten of beheren dergelijke advertenties niet en nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacybeleid, gebruiksvoorwaarden, praktijken, services, ervaringen, activiteiten of enige andere handelingen. Onze enige affiliatie met dergelijke advertenties is betaling per weergave, klik of enig ander monetair voordeel volgens de voorwaarden en condities of affiliatievoorwaarden. Eventuele gebruikte advertenties zijn onderworpen aan de beleidsregels van de Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”), uiteengezet in artikel 8(b) van deze Overeenkomst, en er zal geen restitutie of enige andere compensatie worden gegeven met betrekking tot een DMCA-verwijdering van dergelijke advertenties. Onze relatie met adverteerders begint en eindigt met het bieden van ruimte voor de plaatsing van advertenties.

3. Affiliate Links

Affiliate links stellen een website in staat producten en diensten aan te bevelen door te linken naar een derde partij in ruil voor een vergoeding (op basis van verkopen). Een affiliate link wordt doorgaans geplaatst in inhoud die gerelateerd is aan het onderwerp en lijkt op een aanbeveling van het betreffende product of de betreffende dienst (bijv. een artikel over kamperen en het aanbevelen van specifieke tenten).
Net als advertenties wil de website niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanbevelen van producten of diensten die mogelijk niet zoals beschreven zijn. Daarom wordt een bepaling ter beperking van de aansprakelijkheid aanbevolen.

Affiliate Links: We kunnen betaalde links van derden hebben die producten en diensten aanbevelen binnen de inhoud van onze website. Het wordt erkend dat we mogelijk betaald worden per klik (PPC), per aanmelding of op basis van de verkopen die we doorverwijzen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de kwaliteit, nauwkeurigheid of of een aanbieding geschikt is voor het beoogde doel. U bent als consument als enige verantwoordelijk voor elke aanbieding die is gekocht via een affiliate link, en elke aansprakelijkheid rust uitsluitend bij u of tussen u en de verkoper.

4. Links naar websites van derden

Het opnemen van een bepaling waarin wordt erkend dat links van derden, betaald of onbetaald, uitsluitend ter referentie zijn en bijdragen aan de kwaliteit van de inhoud, wordt aanbevolen. Op geen enkele manier beveelt de website of de auteur van de inhoud de bestemmings-URL aan op een manier die deze aansprakelijk zou stellen voor enige informatie, producten of diensten die worden genoemd.

Links naar websites van derden: Onze website kan links bevatten naar URL’s van derden. Elke link die verwijst naar dergelijke derden is geen aanbeveling van enige diensten of de nauwkeurigheid van de weergegeven informatie. Als u besluit een website van een derde te bezoeken, bent u onderworpen aan hun algemene voorwaarden, eindgebruikerslicentieovereenkomsten en privacybeleid. We zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies of schade als gevolg van het bezoeken van een website van een derde of door gebruik te maken van hun producten, diensten of enige andere aanbiedingen.

5. Verkoop van producten of diensten

Het verkopen van producten en diensten (aanbiedingen) is gebruikelijk op WordPress-websites met behulp van aanvullende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify. De voorwaarden voor de aanbiedingen moeten eventuele garanties, indien aanwezig, bevatten, en of er een restitutiebeleid is. Als het een product betreft, moet ook worden vermeld welke voorwaarden van toepassing zijn op verzending.

Aanbiedingen: Het moet bekend zijn dat we ☐ producten ☐ diensten (“Aanbiedingen”) aanbieden op onze website. De beschikbare betalingsopties zijn de opties die worden gepresenteerd op de afrekenpagina’s en eventuele gemaakte garanties, indien aanwezig, zijn beschreven in de productbeschrijving. Tenzij anders vermeld, worden alle aangeboden aanbiedingen geleverd op basis van “as-is, where-is” zonder extra garantie. Als er producten worden verkocht, worden deze verzonden of opgehaald door de klant op de wijze of methode die wordt beschreven in het afrekenproces.

6. Abonnementsservice

Een abonnementsservice is een betaling die wordt geaccepteerd voor elk type software, inhoud of elke vorm van dienstverlening. Ook wel bekend als “Software as a Service” of “SaaS”, stelt het een gebruiker in staat om te betalen voor premium functies op maandelijkse of jaarlijkse basis.
De meeste abonnementsservices bieden een ‘gratis proefperiode’ waarmee een gebruiker de services kan “uitproberen” alsof ze op een betaald plan zouden zijn, maar gratis en voor een beperkte periode. Na afloop van de proefperiode wordt de gebruiker omgezet naar een betaald plan of verliest hij de toegang tot dergelijke functies.

Populaire abonnementsservices zijn Amazon Prime voor toegang tot premium prijzen en verzendopties en Adobe Creative Cloud voor SaaS-producten.

Abonnementsservice: We kunnen functies, lidmaatschappen, aanbiedingen en toegang tot premium inhoud, software of enige andere toegang tot producten en diensten aanbieden voor betaling (“Abonnement”). We kunnen toegang bieden tot ons Abonnement voor een beperkte periode voor nieuwe gebruikers of zoals wij dat nodig achten (“Gratis proefperiode”). Deze Gratis proefperiode kan op elk moment en zonder kennisgeving naar eigen goeddunken worden ingetrokken. Na afloop van de Gratis proefperiode is het Abonnement beschikbaar als betaalde methode om toegang te behouden.

De prijs voor het Abonnement wordt weergegeven op de prijspagina of in het afrekengebied op het moment van aankoop, tenzij andere prijzen worden aangeboden. Er worden geen restituties verleend tenzij wij bepalen, naar eigen goeddunken, dat een dergelijke restitutie de moeite waard is.

7. Account-/profielcreatie

Als een WordPress-website de mogelijkheid heeft om een account of profiel aan te maken, moet de gebruiker op de hoogte worden gesteld van de regels en beperkingen. Als er persoonlijke informatie vereist is als onderdeel van het maken van een profiel, moet dergelijke openbaarmaking van persoonlijke informatie worden vermeld in het privacybeleid van de website.

Account- en profielcreatie: Het kan vereist zijn om een account aan te maken om toegang te krijgen tot bepaalde inhoud, functies en software van de website of om te reageren en feedback te geven. Het aanmaken van een account kan een gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord vereisen in overeenstemming met ons privacybeleid.

U, als gebruiker van de website, bent als enige verantwoordelijk voor de informatie die aan uw account is gekoppeld, inclusief alles wat is geüpload, gereageerd, beoordeeld of enige andere vorm van toegestane functie of toegang. U moet de beveiliging van uw account handhaven en als wij vaststellen dat het account op enigerlei wijze is aangetast, wordt het beëindigd.

We behouden ons het recht voor om uw account op elk moment en naar eigen goeddunken te beëindigen.